Eradur - Førende producent af fugefrie gulve

Gulvbelægning

Eradur er specialister i gulvbelægning og har kunder i alle tænkelige industrier. Der er mange ting man skal være opmærksom på når man vælger en ny gulvbelægning til sin fabrik, stald, ejendom eller industrikøkken. Vi leverer en professionel rådgivning indenfor gulvbelægning så at du som kunde er sikkert på at du får en løsning som er tilpasset jeres behov.

Gulvbelægning med hård slidtage

​En pæn gulvbelægning hæver rummet og giver en god fornemmelse og gulvet skal kunne modstå den høje belastning belægningen udsættes for over tid.

Mange gulvbelægninger kræver en holdbar løsning som på samme tid skal være let at rengøre. Da vores gulvbelægninger er fugefrie er de også lette at rengøre, og de ​​kan modstå almindelige rengøringsmetoder med eksempelvis gulvvask.

Eradurs gulvbelægninger kan også kombineres på forskellige måder med hensyn til farve og form. Fra dekorative naturstens gulvbelægninger, sandfarvede gulve og farvet gulvbelægning. Alt for at få en personlig gulvbelægning som passer jer. Det giver en større værdi for dine kunder, og glade kunder kommer tilbage! 

Kontakt os

Inden du vælger hvilke type af gulvbelægning i vil bruge, vil vi foreslå at i tager en snak med en af vores kompetente eksperter, så i sikre jer det rigtige valg.​

Læs mere om vores fugefrie gulve, gulvmaling, ESD gulve og epoxy gulve.

Stalde

Industrikøkkener

Trapper

Eradur ApS Crowe Horwath, Rygårds Allé 104, 2900 HELLERUP  •  Tel. +45 53 37 97 66 •  dk@eradur.com​ •  CVR: 37412163