Eradur - Førende producent af fugefrie gulve

Præsentation​

Til jer som har høje krav til overflader!

Eradur AB er en specialiseret producent af hærdeplastbelægninger, som kan bruges på alt fra gulve, vægge og udsatte miljøer. Et fugefrit gulv af hærdeplast er en meget funktionel og robust løsning for dig som driver en virksomhed med hård belastning, høj slitage, kemikalier og ligende, men også for dig vil have et gulv der er let at rengøre og hygiejnisk. Materialets indbyggede styrke i kombination med materialets sammensætning kommer til at give dig et funktionelt og stærkt gulv med lang holdbarhed. 

Firmaet

Eradur blev grundlagt i 1995 af brødrene Tomas & Per-Åke Bergström. Siden 2001 har vi holdt til på vores moderne skræddersyede fabrik i Väla industriområde i Helsingborg, hvor vi udvikler og producerer alle vores produkter.

I 2003 startede vi Eradur Sp.zo.o i Warszawa, sammen med lokale delejere. Dette firma er idag et af Polens største firmaer som arbejder med at installere fugefrie gulve og har med stor succes lavet ca. 2 mio. kvadratmeter med forskellige Eradur produkter. Eradur AB er et privatejet firma med korte beslutningsprocesser. Efter mere end 20 år i branchen, har vi et komplet sortiment og er specialister på området. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige gulvløsning, og kan ved behov også tilbyde specialtilpasset produkter.

Til alle tænkelige overflader

En belægning fungere som beskyttende lag for underlaget mod slitage og anden påvirkning. Med det rette valg af belægning kan materiale som beton og asfalt forstærkes og derigennem blive mere modstandsdygtigt mod belastninger. 

Vores ansvar for miljøet

Byggebranchen er i konstant udvikling med nye produkter og metoder. Det er meget vigtigt, at branchens aktører gør en fælles indsats for at sikre de materialer og metoder, der anvendes fører til bæredygtigt byggeri. Dette omfatter alt fra at tænke på ressourcerne på alle niveauer, ikke at bruge farlige komponenter, der kan bringe sundheden eller naturen i fare på lang sigt. Eradur arbejder systematisk på at forbedre miljøbæredygtigheden på vores produkter, og trods det faktum, at vores anlæg har lave emissioner på under 100 kg pr driftsår, så fortsætter vi med at lave procesforbedringer for at sikre, at alle råvarer bliver til et færdigt produkt. Vi bruger ikke nogen materialer der vises på Kemikalieagenturets elimineringsliste, og råvarer på observationslisten erstattes, så snart vi finder en teknisk løsning. Vi arbejder også på at reducere vores behov for fossile råstoffer. Vores PU-serieer i vid udstrækning baseret på olie fra planteriget. Gulve fra Eradur er en bæredygtig investering, hovedsagelig takket være sin lange levetid, men også fordi at behovet for miljøskadelige rengøringsmidler kan reduceres betydeligt. 

​Vores målgruppe

Eradurs produkter bruges frem for alt til industrigulve og gulve i hårdt belastede offentlige miljøer, såvel nybyggeri som renoveringer. Hvert miljø har en individuel belastning på gulvet og derfor anbefaler vi løsninger med den bedste egenskabsprofil for det specifikke miljø. 

Industri

Eradurs gulvsystem fungerer i stort set alle industrimiljøer. Vi tilpasser den løsning som passer bedst så den kan modstå den belastning der kommer og ved behov kan der laves yderligere funktioner såsom elafledning mm. Vores standardbelægning giver ved en filmtykkelse på mindst 4 mm en god beskyttelse af den underliggende beton mod stød og slag. Vi har også en løsning som er optimeret mod den kemiske industri med god beskyttelse mod syre, kemikalier eller varm lut i papirsindustrien. Vores gulve er lette at rengøre og vedligeholde og du kan slippe for stop i produktionen pga. gulvarbejde mange år fremover.

Fødevarer

Tilberedelse af fødevarer er et af de mest krævende miljøer hvor hygienje er i konstant fokus. Her er det fremfor alt to egenskaber som gør at fugefrie gulve til den bedste løsning; at der ikke er riller, huller eller fuger hvor skidt og bakterier kan samle sig, samt at de er skridsikre hvilket er godt for personalets sikkerhed. Gulvet modstår også organiske syrer og andre hårde belastninger. 

Parkering

Velorganiserede og attraktive parkeringspladser er vigtigt for alt fra indkøbscentre til boligområder. For at få succes på lang sigt, er det en stor fordel at satse på en løsning som er nem at rengøre. Eradur®Parking er designet til at være nem at vedligeholde samtidigt med at det giver varig beskyttelse af overfladen . Det kan stoppe saltvand i at trænge ned og foresage sprængning af beton og det modstår slid samt kemikalier, der typisk er forbundet med køretøjer. Systemet omfatter løsninger til liniemarkering af parkeringspladser og trafik felter. 

Offentlige miljøer

Butikker og indkøbscentre investerer kraftigt i design og funktionalitet. Eradurs gulve er holdbare og kan fås i en række af forskellige farver og effekter, såsom Eradur® Kompakt og Eradur® Terrazzo. Et klassisk industrigulv som Eradur® Massiv er lavet til at skabe et rustikt udseende. Gangarealer i sportshaller og andre offentlige steder er også udsat for kraftigt slid , og en skridsikker belægning som Eradur® Struktur er en glimrende mulighed . Ikke mindst i omklædningsrummene.

Boligområder

Her er det først og fremmest fælles områder , der skal være let at rengøre, holdbare og funktionelle gulve. Eksempler er skralderum og vaskerier . Fugefri belægninger er også velegnet til altaner og svalegange. Ecryl® Structure er et produkt, der kombinerer hurtig installation i alt slags vejr. Det er derfor velegnet til små , ​​komplekse overflader både indendørs og udendørs. 

Eradur ApS Crowe Horwath, Rygårds Allé 104, 2900 HELLERUP  •  Tel. +45 53 37 97 66 •  dk@eradur.com​ •  CVR: 37412163