Eradur - Førende producent af fugefrie gulve

Værkstedsgulve

Eradur er specialister på værkstedsgulve og vores kunder er typisk ude efter et værkstedsgulve som er slidstærkt og kan klare et miljø med skidt, olie og andre kemikalier. Vores værkstedsgulve kan tilpasses de egenskaber i har behov for og er derudover lette at rengøre og tåler forskellige typer af opløsningsmidler. 

Værkstedsgulve i verdensklasse

Eradur har elafledende værkstedsgulve med store variations muligheder. Uanset om værkstedsgulvet skal være glat eller skridsikkert kan du være sikker på at vi leverer et værkstedsgulv med høj kvalitet udført indenfor den aftalte tidsramme.

Statisk elektricitet opstår oftest ved friktion og dette kan give skader på elektronikkomponenter samt forstyrelser i produktionsmaskiner. I rigtige mange værksteder er det vigtigt at statisk elektricitet undgås. Vores værkstedsgulve er et stort skridt i den rigtige retning når det gælder om arbejdet med at undgå statisk elektricitet.

 

Vores værkstedsgulve fås som glatte med toplak , skridsikre , og i forskellige farve. Værkstedsgulve er meget slidstærke og vedligeholdelsesbehovet på denne type gulve er meget minimalt.

Værkstedsgulve

Fordelen ved at vælge værkstedsgulve er:

·​Høj styrke og slidstyrke

·Elaflendende

·​Rengøringsvenlige og reducerede rengørings omkostninger

Kontakt os​

Du er velkommen til at kontakte os for at få en specifik og professionel rådgivning på den løsning som i er ude efter. Et værkstedsgulv fra Eradur holder i længden og er sveriges største producent.​​

Læs mere om vores parkeringsdæk, epoxymaling, fugefrie gulve og industrigulve.

Eradur ApS Crowe Horwath, Rygårds Allé 104, 2900 HELLERUP  •  Tel. +45 53 37 97 66 •  dk@eradur.com​ •  CVR: 37412163